I dok je ljeto u punom jeku, još uvijek nije gotovo. Sudeći prema prognozama, ljetu još ni blizu nije kraj. To je idealno godišnje doba za „razvedriti“ vaš stajling sa zabavnim i uočljivim nakitom. Ključ svake odjevne kombinacije su dodaci i kako ih iskombinirati. Bilo da se spremate za izlazak na večeru, u klub ili za neku svečaniju prigodu, Korkyra ima nakit za svaku priliku. Donosimo vam prijedloge nakita kako biste ostali u trendu.

1) Nakit u tirkiznoj boji

Tirkizna boja je bolja ljeta. Samim time, i tirkizni nakit nikada ne izlazi iz mode. To je najklasičnija boja poludragog kamenja koja će „oživjeti“ vašu odjeću i istaknuti vašu preplanulost.

2) Brački kamen s maslinovim drvom

Tijekom ljeta ne želite težak nakit. Nakit gdje se povremeno spajaju materijali drvo i kamen lagan je (iako na prvu možda ne djeluje tako), a i dalje pridonosi ženstvenosti i unikatnosti. Ogrlice s komadima domaćih materijala poput maslinovog drva i bračkog kamena pravo su osvježenje i jednostavno ćete ih obožavati.

3) Nakit u bojama

Ljeto su boje, raznolikost i vedrina. Odabir nakita u bojama pridonijet će ne samo vedroj odjevnoj kombinaciji nego i boljem raspoloženju. Idealne su za malu crnu haljinicu koju svaka žena ima u ormaru, barem 1 komad.

4) Duge ogrlice

Popularnost ovog trenda sve više raste i ovo je definitivno trend koji neće tako skoro proći. Ukoliko planirate investirati u samo jedan komad nakita ovo ljeto – onda bi to trebala biti duga ogrlica. Idealna je za svaku odjevnu kombinaciju i komad je nakita koji će „podići“ vaš stajling.