Što jedna škola šminkanja i Korkyra imaju zajedničko?

I dizajner nakita i vizažist trebaju imati odlične vještine, trebaju biti dobri u tome što rade i trebaju imati oko za detalje i kombinacije boja. Makeup i nakit zaista utječu na to kako se žena osjeća i sasvim je logično bilo spojiti te dvije stvari.

Kod spremanja, kada je nakit u pitanju, jednostavno je – stavite ga i gotovi ste. Kod makeupa su stvari malo drugačije. Većina nas naučila ga je sama nanositi, a tek za rijetke prilike si priuštimo profesionalnog vizažista koji će to učiniti umjesto nas. Dok to radimo same, većina nas ipak ne zna odabrati makeup koji odgovara upravo našem tipu kože, koji tonovi makeupa idu bolje uz određene boje odjevnih kombinacija i sl.

Iz tog razloga, odlučili smo se ući u partnerstvo s AOMA-om, makeup akademijom koja se bavi obrazovanjem na području umjetnosti šminkanja. AOMA-u čini kreativni dvojac: Kristina i Iva i njihov je glavni zadatak educirati žene o odabiru proizvoda koji odgovaraju njihovom tipu kože, o bojama i teksturama makeupa i ostalim tajnama savršenog makeupa, jer kao što je bitna sama tehnika nanošenja makeupa, jednako, ako ne i bitnije je odabrati proizvode koji odgovaraju koži svake od nas. A cure u svom radu koriste samo najbolje od profesionalne kozmetike.

AOMA održava kraći program edukacije – za dame koje imaju želju samo naučiti šminkati sebe i koje općenito u tome uživaju, da nadopune svoje postojeće znanje. Osim toga, imaju i jednogodišnji program namijenjen damama koje žele postati profesionalni vizažisti. Program je baziran na puno teorijskog znanja i praktičnog rada kako biste nakon završenog programa osim sebe, mogle šminkati i druge u svim prigodama i kako bi nakon ostvarile svoj san – ostvarile karijeru u profesionalnom šminkanju.

Kako želimo da naše Korkyra dame zablistaju sa svime, želimo da to bude i makeup. Povodom otvorenja AOMA poklanja 30% popusta na programe edukacije osim na jednogodišnji program. Popust traje do 01.09., stoga nemojte to propustiti. Nakon isteka te ponude, AOMA će ekskluzivno, svim Korkyra kupcima osigurati 10% popusta na jednodnevni i tjedni program, te 20% popusta na uslugu šminkanja po izboru.

Više o AOMA programima i kako se prijaviti za edukacije ili šminkanje saznajte na njihovoj službenoj stranici, a uvijek možete posjetiti i njihove službene stranice na Facebooku i Instagramu 

Ukoliko još uvijek niste vlasnice Korkyra nakita, pogledajte široki izbor i naručite svoj već danas putem Korkyra internet trgovine.